+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

Temot grupacija

Dvadesetogodišnji razvoj i uspješno poslovanje tvrtke Jur Prom d.o.o. iz Ljubuškog, okrunjen je članstvom u jednu od najvećih i najprestižnijih europskih udruženja distributera autodijelova – TEMOT INTERNATIONAL.

Ulazak JUR PROM-a  u jednu ovakvu respektabilnu organizaciju značajno će utjecati na strateške odrednice firme kao i na sveukupan razvoj. Članstvo u ovoj organizaciji omogućuje svakom pojedinom članu akumulaciju i širenje znanja, Data Management za strateško odlučivanje, iskorištavanje sinergije, internacionalna orijentacija  kroz koju se smanjuju rizici i poboljšava konkurentnost dioničara.

JUR PROM će uvođenjem novih modula poslovanja značajno unaprijediti i svoj odnos i usluge prema kupcima, osiguravajući im maksimalnu potporu u pogledu:

Otvorenog pristupa i dostupnosti svim najvećim proizvođačima i dobavljačima autodijelova originalne kvalitete, razvoja asortimana proizvoda, kompetitivnih cijena, tehničke, marketinške, informatičke, logističke potpore.

Temot International je vodeća strateška organizacija  i moderan partner automobilske industrije. Osnovana je 1994. godine u Njemačkoj od strane 5 dioničara, s konstantnom ekspanzijom.

Danas nakon 30 godina postojanja, Temot broji 103 ravnopravna dioničara, jedan od njih je i tvrtka Jur Prom.
Temotovi dioničari su najuspješnije vodeće tvrtke u svojim geografskim područjima djelovanja, gdje kao prva razina trgovine pružaju sveobuhvatnu paletu proizvoda, usluga, sustava i koncepata. Njihova osnovna djelatnost obuhvaća trgovinu rezervnim dijelovima, priborom, servisnom opremom, specijalnim alatima, dijelovima motora, motornim uljima, auto kozmetikom….
Temotovi dioničari svojim poslovnim aktivnostima kao neovisni distributeri autodijelova pokrivaju gotovo sve europske zemlje te Izrael, Sjevernu i Južnu Ameriku, Južnoafričku Republiku, Namibiju i Kavkaz.
Bez obzira na različite modele distribucije, svi Temot dioničari imaju zajednički cilj: održiv i profitabilan rast kroz visoku učinkovitost i optimiziranu produktivnost.
Zajedničko djelovanje dioničara kroz Temot organizaciju omogućuje jačanje njihove tržišne pozicije i zaštitu interesa.
Obzirom da su  članice Udruženja najveći distributeri  autodijelova tj. lideri na svojim tržištima, Temot ima veliki utjecaj na proizvođače rezervnih autodijelova te može značajno utjecati na njihovu cjenovnu politiku, dostupnost informacija, brzinu isporuke i tehničku podršku, što će se pozitivno odraziti i imati velike beneficije i za sve kupce i partnere tvrtke JUR PROM.

U okviru godišnjeg skupa  TEMOT International's Annual Executive Supplier's Event  održanog u svibnju 2014. god. u Bavenu, Lago Maggiore  Italija, u nazočnosti 300  gostiju,   JUR PROM d.o.o.  je službeno postao punopravni član i dioničar Temot Intrernational udruženja. Među spomenutim gostima posebno treba istaknuti nazočnost predstavnika  top managementa  najvećih svjetskih proizvođača autodijelova, kao što su Bosch, ZF, Schaeffler Group, Continental, SKF, Federal  Mogul, Mahle, Valeo, Brembo, TRW, Philips itd.

Temot International je u automobilskom sektoru strateška platforma koja je okrenuta budućnosti i koja osigurava dodanu vrijednost svojim dioničarima i pridonosi razvoju sektora. TI podržava svoje dioničare u svim međunarodnim aktivnostima nabave i daje im smjernice kroz dugoročnu suradnju i partnerske ugovore s vodećim dobavljačima u auto industriji.

Članstvo tvrtke JUR PROM u TEMOT International veliki je uspjeh i dostignuće koje će bosanskohercegovačke standarde kvalitete proizvoda i usluga u automobilskom sektoru zasigurno podignuti na visoke europske razine.
 


GALERIJA