+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

O nama

Povijest tvrtke Jur Prom počinje 1994. godine, otvaranjem prve trgovine autodijelova u Ljubuškom. Svoje poslovanje od samog početka Jur Prom gradi na visokoj kvaliteti ponude, maksimalnoj potpori kupcima te motiviranim i zadovoljnim zaposlenicima.

Danas, nakon 30 godina investiranja u poslovne procese, tvrtka Jur Prom je vodeći distributer autodijelova i auto opreme u Bosni i Hercegovini.

Više od 100 zaposlenika Jur Prom-a,  smatraju se najvrjednijim dijelom tvrtke. Briga o zaposlenicima – posebno o njihovom profesionalnom razvoju te topla i prijateljska atmosfera obilježavaju organizacijsku kulturu i viziju Jur Prom-a.

S ponudom od 150.000 različitih artikala, Jur Prom distribuira autodijelove za sva putnička, dostavna i teretna vozila.
Osim autodijelova, prodajni asortiman Jur Proma čine i gume, motorna ulja i servisna oprema.

Razina kvalitete i sigurnost autodijelova su kriteriji prema kojima Jur Prom bira svoje dobavljače.
Većina dobavljača je certificirana u skladu s međunarodnim standardom kvalitete ISO/TS16949, kao jamstvo da su prisutni u prvoj ugradnji i da isporučuju autodijelove originalne kvalitete.
Jur Prom je ovlašteni distributer 200 renomiranih brendova za tržište BiH.

Poslovanje tvrtke JUR PROM temelji se na ispunjavanju zahtjeva 3000 kupaca širom Bosne i Hercegovine. Kroz izravnu suradnju s vodećim proizvođačima u autoindustriji, Jur Prom je u mogućnosti ponuditi širok asortiman autodijelova visoke kvalitete te brzu i opsežnu raspoloživost.

Jur Prom opskrbljuje veliki broj servisa i trgovina autodijelova širom Bosne i Hercegovine kroz efikasan i brz sustav distribucije iz centralnog skladišta u Ljubuškom, ukupne površine od 20.000 m².
Skladište je projektirano u skladu s najvišim standardima u gradnji. Automatizirano upravljanje skladišnim procesima i korištenje suvremene skladišne opreme omogućuju partnerima Jur Prom-a brzu obradu narudžbi uz najkraće rokove isporuke.
U izgradnji je i logističko-distributivni centar u poslovnoj zoni Ravča-Vrgorac, kao dobra platforma za širenje poslovnih aktivnosti na području južne Hrvatske.

Misija tvrtke Jur Prom je u skladu sa sloganom  „VOZI SIGURNO“.
Uz stalno održavanje razine kvalitete premium proizvoda i usluga, Jur Prom provodi društveno odgovorno poslovanje i značajno utječe na sigurnost u prometu.  

Zadržavanjem liderske pozicije na tržištu Bosne i Hercegovine, budućom izgradnjom logističko-distributivnog centra u Ravči-Vrgorac te širenjem poslovnih aktivnosti na Hrvatsku, Jur Prom će se približiti ostvarenju svog dugoročnog strateškog cilja, a to je uspostavljanje i održavanje ključne pozicije na regionalnom tržištu.  

 


GALERIJA