+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

O nama

Osnovana prije više od 25 godina, uz jasnu poslovnu viziju, dosljednu primjenu strategije razvoja i dobro promišljena ulaganja, tvrtka Jur Prom d.o.o je izrasla iz malog obiteljskog poduzeća u vodećeg distributera autodijelova u BiH.

Težimo izvrsnosti!

Od samog početka poslovanja,  Jur Prom d.o.o.  je fokusiran na sigurnost  i postizanje zadovoljstva svojih kupaca, krajnjih potrošača i drugih interesnih grupa, što je ujedno  i cilj  koji uspješno postiže više od 25 godina. Uz stalno održavanje razine kvalitete premium proizvoda i usluga, Jur Prom provodi društveno odgovorno poslovanje i značajno utječe na sigurnost u prometu.  Bogato iskustvo, spremnost da reagira na bilo koji tržišni izazov i kontinuirana ulaganja u asortiman autodijelova, distribuciju i ljudske resurse jamči Jur Promu lidersku poziciju na tržištu i u budućnosti.

Postigavši i učvrstivši lidersku poziciju na tržištu Bosne i Hercegovine, Jur Prom je napravio još jedan korak u pokušaju da ostvari svoj dugoročni strateški cilj - ključnu poziciju u regiji.
 

Misija
Misija tvrtke  Jur Prom je osigurati najviše standarde kvalitete u distribuciji rezervnih auto dijelova i pružiti kupcima najvišu vrijednost  za uloženi  novac, držeći se načela konkurentnosti i društvene odgovornosti.

Vizija
Vizija tvrtke Jur Prom je biti međunarodno relevantna tvrtka koja postavlja nove standarde izvrsnosti u distribuciji autodijelova i auto opreme. Svoje ciljeve tvrtka će postići fokusirajući se  na održivi razvoj i rast poslovanja, u skladu sa svojim vrijednostima u svakom aspektu djelovanja.


Naše poslovanje temelji se na ispunjavanju zahtjeva naših kupaca i tržišta. Međutim, naš uspjeh temelji se na pristupu koji predviđa potrebe tržišta  i unaprijed predlaže rješenja. Kroz našu potragu za visokom kvalitetom proizvoda i usluga,  kroz sveobuhvatnu kontrolu rizika i izravnu suradnju s najznačajnijim svjetskim proizvođačima prisutnim u prvoj ugradnji automobilske industrije,  u mogućnosti smo  ponuditi kupcima bogat asortiman autodijelova, opreme,  brzu i opsežnu raspoloživost i razinu usluge koju je  vrlo malo distributera na našem tržištu  u mogućnosti pružiti.
 


GALERIJA