+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

GSP

GSP već 20 godina proizvodi zglobove i poluosovine za svjetsko tržište autodijelova.S više od 2000 zaposlenih, GSP proizvodi više od 13 milijuna zglobova, 4 milijuna poluosovina i 2,4 milijuna ležajeva kotača  na razini godine. Raznovrstan asortiman pokriva više od 2500 aplikacija zglobova i više od 2000 aplikacija poluosovina. Top kvaliteta GSP proizvoda bazira se na njihovom dugoročnom razvoju i primjeni najmodernijih tehnologija proizvodnje. GSP posjeduje certifikat TS 16949 kao jamstvo da svi GSP proizvodi zadovoljavaju striktne međunarodne standarde kvalitete i kontrole tijekom cijelog proizvodnog procesa, i da su kao takvi prisutni i u prvoj ugradnji.
GSP zglobovi se izrađuju od pažljivo odabranih materijala i podvrgavaju se brojnim testovima prije nego li se isporuče krajnjem korisniku. GSP proizvodi i distribuira homokinetičke zglobove razvijene s molibden premazom na žlijebu unutarnjeg ležaja kao i vanjskog dijela. Termalni tretman (karbonizacija) kojim se podvrgavaju zglobovi jamče njihovu pouzdanost i trajnost.
GSP zglobovi se mogu aplicirati na veliki broj modela proizvedenih od strane proizvođača iz Japana, Azije, Europe i Amerike.

GSP poluosovine su iznimno učinkovite i nude rješenje protiv bučnih vibracija, tako da osiguravaju tihu i ugodnu vožnju.

U Jur Prom-u pronađite širok asortiman GSP  proizvoda po izvrsnim cijenama:
 

HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI

POLUOSOVINE

LEŽAJEVI KOTAČA

DIJELOVI OVJESA