+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

DURACELL

Nova snaga na europskim ulicama.

Duracell akumulatori su proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete. Sinonim su za veliku izdržljivost i maksimalnu snagu u ekstremnim situacijama.

Dizajnirani su tako da mogu isporučiti maksimalnu učinkovitost i pouzdano pokretanje motora,  u svim uvjetima vožnje.

U našoj ponudi možete pronaći sljedeće tipove Duracell akumulatora:

Duracell Stater – optimalan izbor za većinu vozila. Bez održavanja.
Duracell Starter akumulator nudi optimalnu kombinaciju cijene i performansi te je dobar izbor za kupce koji traže odličan proizvod za super cijenu. Duracell Starter je idealno rješenje - pouzdana snaga za svaki početak rada motora, u potpunosti bez održavanja uz pomoć moderne kalcij tehnologije i s najvišim sigurnosnim standardima. 4 komore u akumulatoru osiguravaju zaštitu od curenja kiseline ukoliko je baterija izložena vibracijama.

Duracell Advanced – najbolji izbor za novija vozila kojima je potrebno više startne snage. Bez održavanja.
Maksimalna snaga za pokretanje motora. Duracell Advanced  zadovoljava najviše zahtjeve vodećih proizvođača vozila, tako da je idealan akumulator za moderni automobil. Ovaj akumulator objedinjuje kalcij tehnologiju za bolji početni start, uz najveću moguću sigurnost preko dvostrukog poklopca. Ovaj poklopac akumulatoru osigurava da kiselina ne iscuri čak i ako je akumulator naopako okrenut uslijed prevrtanja. Dodatne značajke uključuju poboljšanu zaštitu od vanjskog kontakta, antistatičku zaštitu. Duracell Advanced nudi optimizirane vrijednosti za hladno pokretanje te je u potpunosti bez održavanja.

Duracell Extreme – izniman izbor za vozila sa start-stop sustavom te za taxi vozila. Bez održavanja. AGM tehnologija
Duracell Extreme je namijenjen za uporabu u ekološki prihvatljivim automobilima koji uključuju funkciju start-stop. Duracell Extreme su premium proizvodi koji zadovoljavaju zahtjeve vodećih proizvođača automobila.