+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

CONTITECH

ContiTech kao najznačajnija divizija njemačke korporacije Continental, vodeći je svjetski proizvođač pogonskog remenja za prvu ugradnju.

Poslovanje ove svjetski poznate tvrtke svakodnevno raste. Da je riječ o doista velikoj tvrtki pokazuje i podatak o više od 45.000 djelatnika uposlenih u proizvodnim pogonima koji se nalaze po cijelom svijetu. ContiTech je specijalist za proizvodnju gumenih i plastičnih dijelova. Sa svojim proizvodima i sustavima razvijenim uz primjenu najsuvremenijih tehnologija, ContiTech je jedan od najpriznatijih proizvođača originalnih dijelova za automobilsku industriju.

Vodeća pozicija koju ContiTech ima po pitanju proizvodnje dijelova za transmisiju za prvu ugradnju daje ovom proizvođaču neophodnu platformu za odlično pozicioniranje i na međunarodnom tržištu zamjenskih dijelova. U skladu s motom tvrtke 'Originalna kvaliteta je najbolja zamjena', ContiTech sadrži kompletan asortiman dijelova za prijenos (transmisija), pokrivajući većinu aplikacija iz putničkog i teretnog programa. U svjetlu trendova kretanja automobilske industrije ka manjoj potrošnji goriva i smanjenoj emisiji štetnih plinova, ContiTech je postigao značajne rezultate, nudeći visoko tehnološka i inovativna rješenja.
ContiTech progresivno raste i razvija nove tehnologije u proizvodnji pogonskog remenja te odgovara svim zahtjevima koje pred nju stavljaju renomirani proizvođači automobila.

U Jur Prom-u pronađite širok asortiman Contitech  proizvoda po izvrsnim cijenama:
 
POGONSKO REMENJE
  • zupčasta i mikro remenja
  • klinasta remenja

SET ZUPČASTOG REMENA + PUMPA VODE

REMENICE RADILICE MIKROREMENA (UBLAŽIVAČ)