+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

TOTAL

U TOTAL-u su potpuno svjesni činjenice da suvremeni motori stavljaju ulje na test pri visokim temperaturama i teškim uvjetima vožnje.

Stoga je Total proizveo širok asortiman motornih ulja temeljen na naprednoj tehnologiji, koja zadovoljava potrebe svih automobila, motora ili različitih načina korištenja.
Asortiman Total motornih ulja dobiven je iz posebno odabranih sintetičkih ili polusintetičkih baznih ulja koji omogućuju visoko stabilnu viskoznost pri visokim i niskim temperaturama. Korištenjem vozila stvara se tanki premaz ulja oko najosjetljivijih dijelova motora, čime se osigurava poboljšana zaštita od trošenja, a povećava učinak i pod najtežim uvjetima vožnje.
Univerzalna mješavina deterdžentskih i disperzivnih aditiva održava motor čistim, a time daje i garanciju za izvanredan učinak i dugi životni vijek motora. Nadalje, aditivi pridonose smanjenoj potrošnji ulja i čistoći ispušnih plinova. Razvijena i proizvedena u suradnji s priznatim auto proizvođačima  kao što su Peugeot i Citroen i u skladu s najzahtjevnijim standardima kvalitete ulja (ACEA, API, SAE..), TOTAL ulja efikasno štite motor od trošenja, olakšavaju prijenos snage i mijenjanje brzina.
Proizvedena uz korištenje visoke tehnologije, TOTAL ulja su inovativni proizvodi koji značajno utječu na uštedu goriva (ekonomična ulja), štite okoliš i povećavaju performanse svakog motora.

 

U ponudi tvrtke Jur Prom možete pronaći veliki izbor TOTAL ulja za motore po vrlo povoljnim cijenama.