+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

SACHS

Uspjeh branda Sachs baziran je na beskompromisnoj inovativnosti koja je kombinirana s najvišom ekspertizom u razvoju i proizvodnji kvačila i amortizera, i najvećom mogućom kvalitetom.

Sachs je robna marka tvrtke ZF koja postoji više od 1 stoljeća i jedan je od najvećih dobavljača kvačila za automobilsku industriju. S više od 135.000 zaposlenih širom svijeta, tvrtka opskrbljuje proizvođače vozila kao i slobodno tržište zamjenskih dijelova. Kvačilo omogućava udobno pokretanje vozila iz stanja mirovanja i zaustavlja prijenos snage od motora do dijelova za transmisiju u trenutku mijenjanja brzina ili kad je vozilo u praznom hodu.  Kako je kvačilo spona između motora i dijelova za prijenos snage i vrlo važan sigurnosni dio svakog automobila, Sachs kvačila su razvijena tako da garantiraju pouzdan prijenos snage i mijenjanje brzina bez poteškoća. Kvačilo se uglavnom sastoji od lamele, korpe i potisnog ležaja, iako ima i različitih konstrukcija kvačila ovisno o potrebama aplikacija.

Svi dijelovi kvačila su usklađeni tako dosegnu isti radni vijek. U slučaju da se neki od dijelova pokvari, obvezno se sugerira promjena kompletnog kvačila. Iz tog razloga, Sachs je kreirao idealno rješenje s velikim asortimanom setova kvačila, koji uključuju i mast za lakšu ugradnju. Sachs kvačila su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu autodijelova zbog svoje iznimne kvalitete i dugog vijeka trajnosti, što potvrđuje i informacija da 35 000 kvačila i 16 000 potisnih ležajeva napušta tvrtku svaki dan. Ti dijelovi su dostupni u više od 5000 varijanti u kvaliteti originalne opreme.

Sachs amortizeri
Amortizeri koji nisu u ispravnom stanju mogu prouzročiti ozbiljne posljedice za vozačevu sigurnost i udobnost, kao i za trajnost vozila. Osim što im je glavna uloga održavati sigurnu vožnju, amortizeri imaju zadatak spriječiti poskakivanje kotača na neravnomjernim površinama uslijed čega je onemogućeno potrebno kočenje. Također, poskakivanje kotača i snažne vibracije šasije uslijed nepravilnog funkcioniranja amortizera smanjuju vijek trajnosti guma i dijelova šasije. Sachs amortizeri smanjuju ovaj efekt i bitno doprinose udobnosti vožnje, jer su razvijeni i proizvedeni u skladu s mjerilima koja vrijede za prvu ugradnju.
Amortizeri kao ključni elementi vozila kada su u pitanju zavoji, nalijeganje na cesti, kočione performanse, odgovorni su za sigurnost svakog automobila. Amortizeri kod novog vozila maksimalno će vladati bilo kojom situacijom. Ali što se događa kada vozilo prijeđe više tisuća kilometara i kada je potrebno zamijeniti dotrajale amortizere? Sachs amortizeri će omogućiti jednaku sigurnost i udobnost koje ima novo vozilo.
 

U Jur Prom-u pronađite širok asortiman SACHS proizvoda po izvrsnim cijenama:

DIJELOVI KVAČILA

  • set kvačila
  • zamajci
  • korpe
  • lamele
  • potisni ležajevi 

AMORTIZERI

HIDRAULIKA

  • cilindri kvačila
  • glavni kočioni cilindri
  • cilindri kotača