+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

RUVILLE

RUVILLE je sustavni dobavljač za dijelove ovjesa i transmisije, koji su razvijeni ukorak s posljednjim tehničkim inovacijama.

Kompletan asortiman Ruville proizvoda nalazi se na visokoj razini kvalitete koja u potpunosti odgovara kvaliteti prve ugradnje. Precizna sinkronizacija svih dijelova motora je preduvjet da motor postigne najbolju moguću performansu. Ruville je dobavljač visokoizdržljivih i dugotrajnih  zamjenskih dijelova, osobito dijelova transmisije i ovjesa, koji se testiraju i atestiraju u skladu s najstriktnijim standardima, jer su efikasnost i dugotrajnost ključni čimbenici kojima se postiže povjerenje kupaca.

Zajedno s INA, LUK i FAG robnim markama Ruville je dio Schaeffler AG Grupacije. Ruville-ovi inženjeri bliski ostalim razvojnim timovima unutar Grupacije  koriste međusobna tehnička znanja i iskustava, što im znatno pomaže u provođenju ideja o novim naprednim proizvodima u praksu, zatim da razvijaju asortiman servisnih usluga te održavaju i unapređuju standarde kvalitete po kojima se razvijaju novi proizvodi.

U Jur Prom-u pronađite širok asortiman RUVILLE proizvoda po izvrsnim cijenama:

DIJELOVI OVJESA

HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI