+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

KS Tools usluge- velika pomoć u auto servisima

KS Tools nije samo obični dobavljač alata. Uz inteligentne alate superiorne kvalitete, KS Tools nudi najbolji mogući servis: stručne informacije, izvrsnu web prezentaciju, KS Tools App i Tool Channel.

Na KS Tools web stranici gotovo svi proizvodi imaju interaktivni 360° pogled. Na istom mjestu može se pronaći pretraga i detaljna ponuda rezervnih dijelova za skoro svaki alat te video zapis "Unboxing" koji niti jedan proizvođač alata do sada nije ponudio. Na ovom video zapisu detaljno je prikazan svaki alat, od trenutka otvaranja njegove amabalaže do uputa za rad.

KS TOOLS App i Tool Channel na raspolaganju su u obliku elektronske podrške za tehnička pitanja, traženje proizvoda i inspiracije.

Tool-Channel je stvoren da krajnjim potrošačima pruži savjete, primjere primjene i olakša posao.

Tool-Channel vizualizira rješenja problema i na taj način oduzima krajnjim potrošačima strah od kontakta s inovativnim proizvodima i specijalnim rješenjima.

Snimke sa svojim trajanjem od dvije do četiri minute pokazuju korak po korak kako izgleda korektna primjena alata.

Detaljne informacije o proizvodima koji zahtijevaju objašnjenje doprinose izbjegavanju mogućih grešaka. Sve snimke su namijenjene školovanim mehaničarima.

360° POGLED - primjer

VIDEO ZAPIS "UNBOXING"- primjer

PRETRAGA REZERVNIH DIJELOVA

TOOL CHANEL  

KS TOOLS APP


GALERIJA