+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

Jur Promu dodijeljena Godišnja nagrada Grada Ljubuškog za 2022. godinu

Na svečanom obilježavanju Dana Grada Ljubuškog 20.02.2023. našoj tvrtki je dodijeljena Godišnja nagrada Grada za 2022. godinu.

Godišnja nagrada Grada Ljubuškog se dodjeljuje fizičkim i pravnim osobama za izuzetna postignuća i doprinos u svim područjima djelatnosti gospodarskog i društvenog života Grada.

Povijest tvrtke Jur Prom počinje 1994. godine, otvaranjem prve trgovine autodijelova u Ljubuškom. Svoje  poslovanje od samog početka Jur Prom gradi na visokoj kvaliteti ponude, maksimalnoj potpori kupcima te motiviranim i zadovoljnim zaposlenicima.

Danas, nakon 30 godina investiranja u poslovne procese, tvrtka Jur Prom je vodeći distributer autodijelova i auto opreme u Bosni i Hercegovini.

Više od 100 zaposlenika Jur Prom-a,  smatraju se najvrjednijim dijelom tvrtke. Briga o zaposlenicima – posebno o njihovom profesionalnom razvoju te topla i prijateljska atmosfera obilježavaju organizacijsku kulturu i viziju Jur Prom-a.

S ponudom od 150.000 različitih artikala, Jur Prom distribuira autodijelove za sva putnička, dostavna i teretna vozila.

Osim autodijelova, prodajni asortiman  Jur Proma čine i gume, motorna ulja i servisna oprema.

Razina kvalitete i sigurnost autodijelova su kriteriji prema kojima Jur Prom bira svoje dobavljače.

Većina dobavljača je certificirana u skladu s međunarodnim standardom kvalitete ISO/TS16949, kao jamstvo da su prisutni u prvoj ugradnji i da isporučuju autodijelove originalne kvalitete.

Jur Prom je ovlašteni distributer 200 renomiranih brendova za tržište BiH.

 Poslovanje tvrtke JUR PROM  temelji se na ispunjavanju zahtjeva 3000 kupaca širom Bosne i Hercegovine. Kroz izravnu suradnju s vodećim proizvođačima u autoindustriji, Jur Prom je u mogućnosti ponuditi širok asortiman autodijelova visoke kvalitete te brzu i opsežnu raspoloživost.

Jur  Prom opskrbljuje veliki broj servisa i trgovina autodijelova širom Bosne i Hercegovine kroz efikasan i brz sustav distribucije iz centralnog skladišta u Ljubuškom, ukupne površine od 20.000 m².

Skladište je projektirano u skladu s najvišim standardima u gradnji. Automatizirano upravljanje skladišnim procesima i korištenje suvremene skladišne opreme omogućuju partnerima Jur Prom-a brzu obradu narudžbi uz najkraće rokove isporuke.

U izgradnji je i logističko-distributivni centar u poslovnoj zoni Ravča-Vrgorac, kao dobra platforma za širenje poslovnih aktivnosti na području južne Hrvatske.
 

Misija tvrtke Jur Prom je u skladu sa sloganom  „VOZI SIGURNO“.

Uz stalno održavanje razine kvalitete premium proizvoda i usluga, Jur Prom provodi društveno odgovorno poslovanje i značajno utječe na sigurnost u prometu. 

Zadržavanjem liderske pozicije na tržištu Bosne i Hercegovine, budućom izgradnjom logističko-distributivnog centra u Ravči-Vrgorac te širenjem poslovnih aktivnosti na Hrvatsku, Jur Prom će se približiti ostvarenju svog dugoročnog strateškog cilja, a to je uspostavljanje i održavanje ključne pozicije na regionalnom tržištu.