+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe
povratak

FILTRON

Filtron, kao dio MANN+HUMMEL Grupacije, jedna je od najvećih i najmodernijih europskih tvrtki specijaliziranih za proizvodnju i distribuciju filtera ulja, filtera zraka, filtera goriva, filtera kabine, hidrauličkih i industrijskih filtera.

U ponudi Filtron ima oko 2500 vrsta filtera originalne kvalitete za sve modele vozila (97% pokrivenost europskog voznog parka), a godišnjom proizvodnjom od 80 milijuna filtera zauzima lidersku poziciju na poljskom tržištu filtera, a 4. mjesto u Europi.
Ispunjavajući striktne zahtjeve tržišta, Filtron osigurava vrhunsku kvalitetu u proizvodnji filtera. Uz pomoć implementiranja sustava kvalitete ISO/TS 16949 (sustav kvalitete koji se odnosi na prvu ugradnju) i  ISO 14001 (sustav kvalitete koji se odnosi na zaštitu okoliša) u svoje poslovanje tvrtka Filtron  postala je ozbiljan partner kako vodećim proizvođačima automobila za prvu ugradnju (Volkswagen, General Motors, Ford, Seat, Fiat, Land Rover itd.), tako i ovlaštenim servisima na tržištu  rezervnih autodijelova. Dobitnik je Q1 nagrade za kvalitetu Ford Motor Company.

U Jur Prom-u pronađite širok asortiman FILTRON  proizvoda po izvrsnim cijenama:

FILTERI

  • filteri ulja
  • filteri zraka
  • filteri goriva
  • filteri kabine (klime)

Možda će vas zanimati: