+ 387 39 831 781   
jurprom@tel.net.ba
temont logo Član temot grupe

FAG

stručnjaci za ovjes automobila

Schaeffler Automotive Aftermarket divizija inicirala je preustroj svojeg proizvodnog asortimana za održavanje i popravke ovjesa automobila. Proširenjem ponude renomirane i tradicionalno popularne robne marke FAG, portfelj proizvoda upotpunjen je komponentama ovjesa i upravljačkih mehanizama, pogonskim vratilima i nosačima amortizera. Paralelno s postojećim proizvodnim programom ležajeva kotača, asortiman odsad uključuje i dijelove ovjesa u tržišno vodećoj razini kvalitete.
 
Kao predvodnik na polju tehnoloških inovacija i s više od 130 godina iskustva u razvoju komponenata ovjesa automobila, robna marka FAG po pitanju kvalitete i dalje nastavlja beskompromisno: pouzdanost i učinkovitost - ključne su značajke FAG komponenata ovjesa i upravljačkih mehanizama. Za postizanje zadanih ciljeva ključni su procesi koji podrazumijevaju individualni pristup inženjera svakom pojedinačnom koraku: konstrukciji, izradi, testiranju i završnom odobravanju, sve u skladu s najstrožim Schaeffler normama i standardima kvalitete. Stojimo iza svakog pojedinačnog proizvoda. Potvrđujemo to sa svojim imenom i prezimenom te vlastoručnim potpisom.
 
 
 
Filozofija Schaeffler definicije kvalitete također podrazumijeva pouzdanost te visoku razinu radne učinkovitosti majstora pri izvođenju popravaka. 
 
Kao odgovor na zahtjeve servisera i s naglaskom na najtraženije pozicije rezervnih dijelova, osobita se pažnja posvećuje pažljivom odabiru pratećeg pribora. 
 
Osim što sadrže sve glavne komponente, FAG rješenja za popravke uključuju i sve potrebne dodatke i sitne dijelove poput podloški, vijaka i matica - također u vrhunskoj kvaliteti izrade. Upravo zbog toga, korisnici naših proizvoda mogu se osloniti na dosljednost i visoku razinu pouzdanosti pri popravcima sigurnosno relevantnih elemenata ovjesa i upravljačkih mehanizama - u pogledu kvalitete rezervnih dijelova te rutinskog izvođenja servisnih zahvata.
 
U Jurprom-u pronađite širok FAG asortiman